Каталог весільних послуг м. Рівне та Рівненська область

Весілля – День, який залишається в пам’яті на все життя! Яким воно має бути? Веселим, радісним, гомінким, спокійним, зворушливим, елегантним, нестандартним, креативним, модним… Знаємо точно – Незабутнім та Неповторним!

Весільні послуги м. Рівне та Рівненська область
Ми допоможемо Вам зробити казку!
Кожна наречена мріє про весілля наче у казці — красиве, романтичне, сповнене приємних вражень, таке, що залишиться у пам’яті, на весільних фотографіях і на відео прекрасним і казковим. Ми допомагаємо зробити його саме таким. Який би не був гарний зал ресторану чи кафе, кожна наречена хоче, щоб її весілля було індивідуальним, неповторним і особливим, адже вона того варта :) Оформлення весільного залу, автомобілів для молодят, весільні арки, прикрашення квітами, тканинами створює особливу атмосферу свята, яке буває тільки раз в житті, тому цьому варто приділити особливу увагу, ніяк не меншу, ніж вибору весільних музикантів, страв у меню тощо. А ще краще довірити таку справу професіоналам, ніж прикращати зал самим, що забирає час та сили у й без того напружені дні перед весіллям.
ВЕСІЛЬНИЙ КАТАЛОГ РІВНЕ
ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕСІЛЬ (СВЯТ) ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕСІЛЛЯ РІВНЕ
АРТИСТИ, ПОСТАНОВКА ТАНЦЮ РІВНЕ
БУКЕТ ВЕСІЛЬНИЙ (НА ВЕСІЛЛЯ) РІВНЕ
ВЕСІЛЬНА ВИПІЧКА РІВНЕ
ВЕСІЛЬНЕ ВЗУТТЯ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНИЙ КОРТЕЖ РІВНЕ
Авто Машина на весілля Рівне
Пізня весна, літо і рання осінь це традиційний час весільних урочистостей у Львові. Численні весільні кортежі роз'їжджають по місту у вихідні дні.
Тому, хто зважився зіграти весілля у весняно-літній період необхідно заздалегідь подбати про власний кортежі і завчасно зробити замовлення машини на весілля у Львові. Адже як правило, сценарій весільної подорожі, фотосесії та прогулянки висувають особливі вимоги до машин. Особливо якщо це машина для нареченого і нареченої.
Якщо це так, і для Вас вибір автомобіля не найостанніша проблема на торжестві, готуйтеся до того, що машина на весілля повинна бути замовлена приблизно за місяць-півтора до події. В цьому випадку можна реально вибрати з численних пропозицій.
І далеко не факт, що за один-два тижні вдасться підібрати і замовити вподобаний автомобіль на весілля, особливо якщо автомобіль білого кольору.
Гарантія виконання Вашого замовлення з максимальною якістю - це завчасне замовлення!
Отже:
ОРЕНДА МАШИН НА ВЕСІЛЛЯ
Будь-яка дрібниця, навіть сама незначна недбалість при підготовці до весілля може мати далекосяжні наслідки. Зіпсований настрій молодих, невдоволення гостей і родичів, недостатньо якісні фотографії, і т.п. Весільний кортеж - одна з найбільш важливих складових загального настрою дня Вашого свята.
Орендувати машину на весілля в нашій компанії - значить захистити себе від непотрібних і часто неприємних несподіванок. Ми дорожимо не тільки своєю репутацією, але і доброю атмосферою радісною урочистістю, в створенні якої беремо участь не в останню чергу. Надаючи в оренду весільні машини престижних марок, переважно, найбільш відповідного для цієї події, білого кольору, по одному, або в складі повного весільного кортежу, ми не обмежуємося виконанням лише формально прийнятих на себе зобов'язань. Будьте впевнені в тому, що з нашого боку буде зроблено все можливе, що б Ваше весілля залишилася для Вас самою радісною подією в житті!
Під'їхати до східців ЗАГСА якнайближче, об'їхати будмайданчика і Львівські промзони, допомогти нареченій вийти з машини (зрозуміло поки жених їде в інший), поставити весільний автомобіль під ракурс фотографа найкращим чином, і багато-багато інших, необговорені дріб'язки, що впливають на загальний настрій весілля ми виконаємо, керуючись великим досвідом роботи і щирим бажанням зробити Ваше свято якомога яскравішим.
Оренда машин на весілля в нашій компанії - гарантія не тільки якості, але і 100% надійності виконання замовлення!

ЗАМОВЛЕННЯ МАШИНИ НА ВЕСІЛЛЯ ТА ІНШІ ЗАХОДИ
Крім замовлення автомобіля на весілля Ви можете у нас зробити замовлення VIP таксі на будь-який урочистий подія. Ми організуємо транспортне обслуговування ювілейних торжеств, корпоративних заходів, зустрічей і проводів важливих гостей, прийомів і банкетів. Зустрічі малюків в пологовому будинку, романтичні поїздки, випускні вечори ... Наші машини, як завжди, знаходяться в чудовому технічному стані і підкреслюють собою урочистість заходу. Замовлення машини на весілля і будь-який урочистий захід в компанії - вірне рішення.

ПРИКРАСА ВЕСІЛЬНИХ МАШИН
Замовляючи автомобіль на весілля, Ви можете скористатися додатковою послугою - святкове оформлення автомобіля або всіх машин весільного кортежу. Ми не будемо проти, якщо Ви хочете прикрасити наші машини гладкими стрічками або кулями, але не можемо без погодження з нами, дозволити встановлення на машинах прикрас, винесених за габарити автомобіля. Пам'ятайте про те, що наші автомобілі - дорогі транспортні засоби, а прикраси часто завдають шкоди лакофарбовому покриттю кузова!
Оренда лімузинів на весілля Рівне і Рівненська область
Весільний кортеж, скільки б разів ви його ні бачили, завжди притягує погляд. Низка гарних охайних автомобілів асоціюється з найсвітлішими надіями і особливим хвилюванням, яке відчувають молодята в день весілля.
Все частіше на чолі кортежу їде неквапливий представницький лімузин - символ урочистості моменту і респектабельності.
І, звичайно, кожна наречена бачить у мріях, як наречений подає їй руку, допомагаючи вийти з розкішного автомобіля.

Весільна прогулянка
Плануючи весільну прогулянку, перш за все слід виходити з того, коли відбудеться реєстрація. Якщо реєстрація вранці, то, зрозуміло, наречений і наречена їдуть в РАЦС, а потім катаються по місту і фотографуються. Якщо реєстрація в другій половині дня, то часто спочатку катаються по місту, і потім вже їдуть в РАЦС.
Запрошуючи друзів і родичів на весілля, обов'язково поцікавтеся, як вони доберуться до РАЦСу, чи не бажають вони разом з вами поїхати на прогулянку по місту. Адже треба заздалегідь знати, на скільки людина розраховувати, щоб зорієнтуватися, яку саме модель лімузина ви будете орендувати.

Можливі різні варіанти, в залежності від числа гостей, наприклад:

Лімузин Chrysler 300C на 6 місць.
Лімузин Mercedes Benz w220 Pullman на 7 місць.
Лімузин Lincoln Town Car на 9, 10 або 12 місць.
Лімузин Ford LIMOBUS на 17 місць.
Лімузин Infiniti QX5 на 20 місць.
Лімузин Hummer H2 на 17, 20 або 20-22 місця.

Разом з фотографом продумайте маршрут прогулянки, щоб обговорити його з водієм лімузина, який ви збираєтеся орендувати.

Оформлення лімузина

Орендуючи лімузин, ви можете замовити декор автомобіля на ваш смак.
Вам нададуть на вибір: оформлення живими або штучними квітами, вінки, гірлянди, кулі. Зрозуміло, є і традиційна весільна символіка: дзвіночки з бубонцями, обручки, пара лебедів. Можна прикрасити машину наклейками - наприклад, сердечками, або написати імена нареченого і нареченої.

Комфорт і зручність
Лімузин - це перш за все автомобіль підвищеного комфорту, тут є зручні крісла, столик, бар з вишуканими напоями. Перебуваючи в салоні лімузина, наречений з нареченою, їхні друзі та гості можуть веселитися, піднімати тости, пити шампанське, насолоджуватися поїздкою. А фотограф в цей час буде фіксувати найкращі моменти.
Можна самим подбати про напої і легкі закуски, а можна замовити просто в машину кілька видів канапе і салати, фруктову корзинку і тістечка. Все це буде красиво оформлено і, безсумнівно, всім принесе задоволення - і молодим, і гостям.

Сьогодні така послуга, як оренда лімузинів на весілля, користується величезним попитом. Погодьтеся, цей автомобіль - те саме що весільної кареті минулих століть. Тільки ще розкішніше, ще зручніше. Зробіть собі на весілля цей подарунок.
ВЕСІЛЬНИЙ ТОРТ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ АГЕНЦІЇ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ АКСЕСУАРИ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ АРКИ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ ЗАПРОШЕННЯ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ КОСТЮМИ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ МАРШРУТИ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ ОБРУЧКИ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ ПОДОРОЖІ РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ ПЛАТТЯ (СУКНІ) РІВНЕ
ВЕСІЛЬНІ САЛОНИ РІВНЕ
ВИЇЗДНА ЦЕРЕМОНІЯ РІВНЕ
ВІДЕОЗЙОМКА ВЕСІЛЛЯ (096-683-6287 -ВІДЕООПЕРАТОР ВІДЕО ВЕСІЛЛЯ)
ГОТЕЛЬ (ГОТЕЛІ) РІВНЕ
ЕКСКЛЮЗИВ ВЕСІЛЬНИЙ РІВНЕ
ЕФЕКТИ ВЕСІЛЬНІ РІВНЕ
ЖИВА МУЗИКА, DJ, МУЗИКАНТИ РІВНЕ
ЗВУКОВЕ ОБЛАДНАННЯ РІВНЕ
КАФЕ ВЕСІЛЛЯ РІВНЕ
ЛІМУЗИН НА ВЕСІЛЛЯ РІВНЕ
Весільний кортеж Рівне - як і що вибрати?
Наскільки простіше було нашим батькам. Питання, яким буде весільний автомобіль, їх не мучило - звичайно ж, біла «Волга». Зараз все набагато складніше, але і красивіше. Наприклад, ви можете підібрати недорогий і гарний кортеж з білих і чорних авто однієї марки. Ну, можна звичайно найняти і знаменитий лімузин. Або ретро авто представницького класу. Розглянемо плюси і мінуси всіх варіантів.

КІЛЬКА ОДНАКОВИХ АВТОМОБІЛІВ.
Головні плюси - зазвичай це не дуже дорого і у вас ніяких обмежень ні за часом ні за маршрутом прогулянки. Мінуси, не так просто буває підібрати потрібну кількість однакових автомобілів, готувати такий кортеж краще заздалегідь.

ЛІМУЗИН
Лімузин, автомобіль нареченого і мікроавтобус. В цілому, дуже практичний варіант, і багато гостей можна перевезти і зібрати нескладно і ніхто не загубиться в дорозі. Але на жаль в наших містах лімузин, як слон у посудній лавці. Якщо ваш двір не проїзний - отримуємо проблему - практично ні в одному дворі лімузину розвернутися непосильне завдання. Ні, звичайно, якщо дружків у нареченого багато, то це вже дрібниці, які вас турбувати не повинні. Ну і маршрут прогулянки теж потрібно буде підбирати з урахуванням габаритів цього шикарного авто. Або більшу частину ходити пішки.

РЕТРО АВТОМОБІЛЬ.
Круто, але зазвичай дорого. І замовляти потрібно добре заздалегідь, так як цей варіант набирає все більшої популярності.

КАРЕТА ЗАПРЯЖЕНА КІНЬМИ.
Дуже романтично виглядають молодята в кареті запряженій кіньми. Але це більше підходить для прогулянки по міському парку, ніж для повноцінного весільного кортежу. По-перше, кінь хоч і позашляховик, але швидкість пересування далека від звичної і дорога може неприємно затягнутися. А по-друге, це тільки з боку чудово виглядає, а всередині вам доведеться поспостерігати всі проїхавшя повз вас авто і найнеприємніше всю дорогу дихати вихлопними газами і пилом.

Але якою б ви не вибрали варіант, слід пам'ятати кілька простих правил, які убезпечать вас від деяких неприємностей. По-перше, скільки б фотографій обраного транспорту не було на сайті або в буклеті, оглянути його необхідно особисто. І не просто подивитися, але приміряти, посидіти всередині, можливо навіть проїхатися.
Пам'ятайте, вам у ньому доведеться провести кілька годин і не просто удвох, а ще зі свідками і можливо з фотооператором або відеоператором. Крім цього перш, ніж підписувати договір уважно ознайомтеся з пунктами про технічний стан наданого авто і про страховку. Вказуючи час оренди, врахуйте, що можливі різні форс-мажорні обставини, краще додайте годинку, так буде спокійніше, ніж переживати і рахувати кожну хвилину. Крім цього відразу ж потрібно визначитеся з прикрасою для весільного автомобіля, якщо будете замовляти його в цьому ж агентстві, то уточніть, чи буде це додатковою послугою або входить у вартість оренди авто.
Як би вас не влаштовувало вибране агентство, яким би солідним і позитивним воно не здавалося, збережіть де-небудь контактні дані ще двох-трьох агентств, на всякий непередбачений випадок.
НІЧНІ КЛУБИ РІВНЕ
ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕСІЛЬ РІВНЕ
ОФОРМЛЕННЯ ВЕСІЛЬ РІВНЕ-Допоможемо перетворити будь-яке свято на незвичайну казку. Ми прикрасимо зал для весілля чи дня народження, банкету, фуршету, новорічне свято, корпоративну вечірку тощо драпіровками з тканин, композиціями з квітів, арками, бантами та аксесуарами, створюючи в будь-якому приміщенні святкову, просто "казкову" атмосферу, що сприяє хорошому настрою, підкреслює ексклюзивність та неповторність і допоможе гостям провести час на вашому святі гарно.
Довірте проведення весілля професіоналам
8 БІД, ЯКИХ ВИ ХОТІЛИ Б УНИКНУТИ НА СВОЄМУ ВЕСІЛЛІ
1. «Куди поділися наші гроші?», Або Фінансова непорядність
Так часто буває, коли ви звертаєтеся в нібито «елітне весільну агентство». Бюджет може раптово зрости без видимих причин.
2. «Хто крайній?», Або Неправильно складений договір
Організатор весілля складає з клієнтом так званий Договір на консультаційні послуги весільного агентства. І не несе відповідальності за підрядників.
3. «Що? Де? Звідки? У якому порядку? », Або Неписьменна логістика заходів
Весілля перетворюється на метушню. Освітлювачі, прибувши на майданчик не вчасно, офіціанти, які не встигли з сервіровкою, кепсько продумана шоу-програма, погано організоване прибуття гостей, залп феєрверку, що пролунав на п'ять хвилин раніше задуманого.
4. «Це повинно було бути красиво!», Або Убогий і нудний декор
Образ головного у вашому житті свята має бути продуманий. Декор - це мистецтво. А чи не освоєння статті весільного бюджету.
5. «Гості пішли голодними», або Недбалість у виборі пригощань
Перш ніж зупинитися на якомусь місці для банкету, необхідно запропонувати герою майбутнього свята спробувати їжу! Не всі наречені знають про це. Але організатор знати зобов'язаний.
6. «Викуп, катання на кораблику і замочок на Лужковому мосту», або За цим сценарієм одружилися ще 500 000 пар
Так, це ваше перша весілля, але на інших-то ви бували! Очевидно, що в запропонованому сценарії періодично змінюють тільки імена героїв. Ваша особиста казка ризикує так і не бути створеною.
7. «Електрика скінчилася», або Технічні непорозуміння
Неполадки і помилки трапляються на 9 весіллях з 10. Якщо ніхто цього не помітив, значить, розпорядник прихопив запасний подовжувач і запас проводів. І згасле під час першого танцю світло не зіпсує свято.
8. «Ну, от щось не те!», Або Робота з тонкими матеріями
Коли послуги весільного агентства зводяться до дотримання плану, ви ризикуєте упустити найголовніше - роботу над атмосферою свята. Проведення весілля - це вміння врахувати безліч тонкощів.
8 ПРИЧИН ЗВЕРНУТИСЯ ДО НАС
1. Наші кошторис прозорий. Наші зобов'язання прописані детально.
Ми укладаємо з вами договір надання послуг. З цього моменту ми відповідаємо не тільки за організацію весілля, а й за кожен крок кожного підрядника.
2. Ми вимогливі і уважні до декору. «Красиво» в нашому розумінні не просто «дорого».
Проведення весіль для наших декораторів - завжди виняткове творче завдання. Кожне свято продумується окремо і до найдрібніших деталей.
3. Ми знаємо про організацію все.
У агентства rivnevideo величезний досвід проведення весіль: як романтичних, камерних для десятка гостей на безлюдному кручі, так і складних, багатолюдних урочистостей в старовинних європейських замках.
4. Ми працювали з великими.
З артистами цирку, танцюристами, музикантами оркестру та ін. Наші техніки забезпечували концерти, декоратори працювали на королівських банкетах.
5. Наші розпорядники - «невидимки».
Це не магія, а значний досвід в організації весіль. Над вашим святом може трудитися до 200 чоловік відразу, навіть якщо число гостей не перевищує сотні. Але їх робота непомітна і ненав'язлива, в кращих традиціях секретних агентів!
6. Ми цінуємо класику і добре знайомі з традицією Старого і Нового світу.
«тамада», «застілля» і «викуп» ми ретельно уникаємо. Якщо ви шукаєте краще весільне агентство, майте це на увазі.
7. Не буває списку «кращих», буває хороший вибір.
Ми сформували каталог майданчиків Львова, базу перевірених підрядників, команду спрацьованих фахівців. Наш досвід дозволяє нам оцінити потреби клієнта і порівняти їх з можливостями будь-якого виконавця і простору.
8. Ми майстри експертної режисури.
Наше улюблене заняття - організація весіль, як сценічних постановок. На нашому боці досвід, майстерність і натхнення.
До Ваших послуг
Авторські роботи
Оформлення весільного кортежу
Декорування весільних бокалів та свічок
Флористичні композиції на столи молодят та гостей
Оформлення номера молодих
Арки драпіровані тканинами та квітами
Композиції для банкетного залу
Драпіровка тканинами, фуршетні “спідниці”
Весільні аксесуари — корзиночки, подушечки для обручок, корзини для подарунків та ін.
ПЕРШИЙ ТАНЕЦЬ МОЛОДЯТ РІВНЕ
ПІРОТЕХНІКА, ФЕЄРВЕРКИ РІВНЕ
ПОДАРУНКИ ВЕСІЛЬНІ РІВНЕ
ПРОЕКЦІЙНЕ ОБЛАДНАННЯ РІВНЕ
РАЦС РІВНЕ
РЕСТОРАНИ (РЕСТОРАН) ВЕСІЛЛЯ РІВНЕ
САЛОН КРАСИ(САЛОНИ КРАСИ) РІВНЕ
САЛОНИ СУКОНЬ РІВНЕ
СВІТЛОВЕ ОФОРМЛЕННЯ ВЕСІЛЬ РІВНЕ
ТАМАДА НА ВЕСІЛЛЯ РІВНЕ
ФОТОГРАФ НА ВЕСІЛЛЯ РІВНЕ (096-683-6287 ФОТОКНИГА, ФОТОЗЙОМКА,ФОТОДРУК)
ФОТОСТУДІЇ (ФОТОСТУДІЯ) РІВНЕ
ЦЕРКВИ (ЦЕРКВА) РІВНЕ
ШОУ, РОЗВАГИ ВЕСІЛЬНІ РІВНЕ
Світлове оформлення весілля
Оформлення весілля з застосуванням світлотехніки
Цікаве казкове підсвічування весільного столу, гра світлових променів і сполохів різних кольорів, ефектні водоспади світла і барвисті феєрверки - все це сучасне світлове оформлення весілля. Ми пропонуємо використання в оформленні весілля світлових ефектів, які здатні створити ідеальний фон для всього торжества.

З незапам'ятних часів весілля намагалися зіграти весело, з витівками, зробити з нього захід, який би запам'яталося назавжди. А головною прикрасою весільної церемонії є, звичайно ж, наречена. І їй самій, і її близьким хочеться, щоб в цей день вона виглядала особливо красивою, одягнена була в незвичайну сукню (плаття), причесана по-особливому і щоб оточували її квіти, і сама вона була прекрасна як квітка ...

Хочемо Вас одразу ж попередити, що організація весілля – це надзвичайно складний і трудомісткий процес, до якого варто підходити з усією відповідальністю. Щоб все вдалося і весільний день пройшов без проблем, Вам потрібно буде розібратися в усіх тонкощах процесу підготовки до весілля. Ви ще не визначилися зі стилем весілля? Не купили сукню (плаття), аксесуари? Ще не замовили ресторан, весільного фотографа, відео оператора, музикантів, тамаду чи ведучого, кортедж, лімузин? Тоді Вам до нас. Адже наш Інформаційно Довідковий Портал «ВЕСІЛЛЯ В УКРАЇНІ» створений саме для того, щоб допомогти Вам не розгубитися серед великої кількості інформації про весілля і обрати фахівців з відповідним рівнем якості обслуговування. Саме тут Ви зможете знайти поради та ідеї щодо організації свята, весільної сукні, зачіски нареченої, запрошення тощо.

Весілля! В житті кожної дівчини настає найчарівніший та найзаповітніший день – день Весілля. Приголомшливо виглядати в день весілля - природне бажання кожної нареченої. Проте краса вимагає не стільки жертв, скільки часу та сил. Тому, починати готувати себе кохану до настільки важливого заходу краще заздалегідь! Пропозиція руки і серця - це той неймовірний момент, якого дівчина чекає все своє життя, уявляє в думках, плекає в мріях... І так важливо, щоб ця дитяча мрія здійснилась. В день весілля все має бути ідеально. Радість на обличчах гостей, щирі привітання, ретельно спланований сценарій усієї події. Все це надовго залишиться у пам'яті запрошених гостей та наречених. Ласкаво просимо у світ ідеального весілля!

Не залежно від того, де проходитиме Ваше весілля, в невеликому кафе або ресторані, в просторому садибному парку або на теплоході, у нас ви зможете отримати ідеальний варіант світлового оформлення абсолютно будь-якого простору з урахуванням ваших побажань і можливостей. Грамотно застосовуючи світлові ефекти в оформленні, дизайнери та декоратори можуть візуально розширити простір. Абсолютно будь-яке приміщення можна перетворити буквально до невпізнання за допомогою підсвічування. Використовувати підсвічування можна як на відкритих майданчиках, так і в закритих залах при прикрасі весільних шатрів. Можливе «точкове» підсвічування сцени, колон, столів, доріжок тощо.

Гра світла, особливо в поєднанні з оформленням тканинами, вносить в інтер'єр особливу загадковість, урочистість і навіть інтригу. Світлове оформлення також привабливо тим, що воно не є статичним. На початку торжества ви можете використовувати один варіант підсвічування, а потім, по ходу застілля, змінювати його. А найважливіші моменти весілля прекрасно ілюструються світловими акцентами.
Світловий дощ . Використання світлодіодних гірлянд особливо ефектно в поєднанні з тканинами в оформленні столу молодих, задника, колон, перил та інших деталей інтер'єру.

Світлодіодний дюралайт являє собою гнучкий світильний шнур, з литого різнобарвного пластику в оболонці, всередині якого знаходяться світлодіоди.
Підсвічування елементів декору світлодіодними лампами. За допомогою такого підсвічування можна виділити елементи декору, на яких потрібно зробити акцент.

Організація весілля самостійно чи за допомогою агенства?
Організація весілля - непросто, нешвидко і недешево, це розуміє кожна пара практично відразу після того, як вирішує пов'язати своє життя узами шлюбу. Як краще підійти до процесу організації весілля - зробити це самостійно або звернутися за допомогою до професіоналів? Перш ніж відповісти на це питання, пропонуємо зважити всі за і проти обох варіантів.
САМОСТІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕСІЛЛЯ
В процесі підготовки будь-якого торжества, навіть самого скромного, належить вирішити безліч завдань, прийняти відповідальні рішення, витратити багато годин вільного часу, врахувати всі деталі і нічого не упустити.
В процесі підготовки будь-якого торжества, навіть самого скромного, належить вирішити безліч завдань, прийняти відповідальні рішення, витратити багато годин вільного часу, врахувати всі деталі і нічого не упустити.
Варіант організації весілля самостійно більше підійде, якщо торжество планується скромне. Або якщо вибране вами місце проведення торжества надає повний спектр послуг, починаючи від організації церемонії і закінчуючи урочистою вечерею, флористичним оформленням і музикантами.
Наприклад, більшість готелів високого рівня в Україні і в інших країнах світу пропонує спеціальні весільні пакети, в які входить набір стандартних послуг для весільного торжества + додаткові приємні опції. Банкетна служба готелю або service знімає з молодят більшу частину організаційних питань, і якість цих послуг, як правило, досить висока. У більшості дорогих готелів без додаткової комісії вам допоможуть не тільки з підготовкою весілля безпосередньо на місці, але і нададуть додаткові опції, наприклад, порекомендують фотографа, маршрут для фотосесії і весільної прогулянки і т.д.

ПЕРЕВАГИ САМОСТІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕСІЛЛЯ
Відносна економія бюджету. Ви не платите комісію агентству або весільному розпоряднику, вам не нав'язують додаткових дорогих опцій, які не зіграють великої ролі. Ви вибираєте підрядників на свій смак, тестуєте послуги, домовляєтеся з усіма учасниками процесу: обговорюєте деталі меню, флористики, оформлення, вирішуєте питання про оренду машини, підбираєте ведучого і разом з ним розробляєте програму свята.
Ви контролюєте весь процес підготовки та організації весілля. Всі деталі торжества - як на долоні. Ви можете проявити свій творчий потенціал та організаторські здібності, набути нові знання, познайомитися з новими людьми, набратися досвіду по частині організації заходів.
Без сюрпризів. Роблячи все своїми руками, ви можете уникнути ефекту "зіпсованого телефону" і бути впевнені, що все зроблено саме так, як ви планували.
НЕДОЛІКИ САМОСТІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕСІЛЛЯ
Великі часові витрати. Вирішення організаційних питань, зустрічі з підрядчиками, обговорення деталей з флористами, оформлювачами, музикантами та ведучим - все це, як правило, займає набагато більше часу, ніж ви можете припустити.
Відсутність досвіду організації заходів і спілкування з підрядниками. Якщо у вас немає досвіду організації заходів, ви ризикуєте постраждати не тільки від нестачі ідей і цікавих рішень для вашого весілля, але не врахувати важливих деталей, дійсно мають велике, а іноді вирішальне значення. Будучи не знайомі зі специфікою роботи з підрядниками, ви напевно забудете поставити якісь важливі питання, не отримаєте додаткової знижки або послуги і можете упустити непогані можливості.
Стрес. Якщо ви відповідально підходите до організації події, це забирає не тільки багато часу і сил, це завжди пов'язане зі стресом. Що-небудь може піти не так, навіть якщо ви дуже намагаєтеся. Замість того щоб насолоджуватися передчуттям великої події і потім отримувати задоволення від свята, вам доведеться вирішувати не дуже гладкі організаційні питання.
ПОРАДИ ДЛЯ ТИХ, ХТО ЗВАЖИТЬСЯ НА САМОСТІЙНУ ОРГАНІЗАЦІЮ ВЕСІЛЛЯ:
Вибираючи підрядників для організації весілля, візьміть рекомендації у друзів і знайомих, які одружилися недавно.
Ви можете не наймати агентство або весільного розпорядника для організації і проведення весілля під ключ, але отримати за фіксовану плату одноразову консультацію професіонала, який розповість, на що звернути увагу, попередить про підводні камені, пов'язаних з організацією весілля, порадить підрядників, надасть ідеї, які можна втілити в рамках вашого бюджету, та шляхи їх реалізації.
Складіть календарний і поетапний план підготовки та організації весілля. Розділіть весь обсяг робіт на окремі завдання і стежте за статусом їх вирішення.
Звертайте більше уваги на деталі і їх якість, адже саме вони й роблять звичайну весілля особливим.
Обов'язково зніміть з себе обов'язки координувати організаторські питання безпосередньо в день весілля, щоб ви могли повною мірою насолоджуватися святом!
ОРГАНІЗАЦІЯ ВЕСІЛЛЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕСІЛЬНОГО АГЕНТСТВА
Весільне агентство для організації весілля - ідеальний вибір для пар, які не мають достатньої кількості вільного часу на організацію свята або планують весілля на велику кількість гостей. Крім того, агентство - найкращий помічник під час сезонного весільного буму, а також напередодні великих свят, коли все вже зайнято і заброньоване.

НЕДОЛІКИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕСІЛЛЯ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕСІЛЬНОГО АГЕНТСТВА:
Весільні агенції бувають зацікавлені продати клієнтові більше дорогих опцій, щоб отримати більш значну комісію, тому слід ставитися дуже уважно до вибору підрядника і вибирати тільки ті рішення для вашого весілля, які вам дійсно потрібні.
Витрати на комісію (оплату роботи весільного агентства) можуть бути немаленькими, але і агентство проведе велику підготовчу роботу і несе відповідальність за неї.
ПЕРЕВАГИ ОРГАНІЗАЦІЇ ВЕСІЛЛЯ ПІД КЛЮЧ ЗА ДОПОМОГОЮ ВЕСІЛЬНОГО АГЕНТСТВА
Велика база перевірених підрядників і майданчиків. Знання переваг і недоліків тих чи інших варіантів, гнучкість у підборі підрядчиків залежно від бюджету і потреб клієнта, а також тематичної складової програми. Багато людей не звертаються до агентства, вважаючи, що переплачують за вартість послуг, які безпосередньо будуть коштувати дешевше, але це не завжди справедливо. Довгострокові зв'язки і дружні відносини з партнерами дозволяють весільним агентствам отримувати кращий сервіс, значні знижки, бонуси та додаткові послуги, які навряд чи можуть бути надані "одноразовим" клієнтові.
Штат досвідчених співробітників, які навіть у випадку форс-мажорних обставин зроблять все, щоб весілля відбулося на найвищому рівні.
Великий досвід в організації. Професіональне агентство з організації весіль завжди має в запасі безліч ідей і рішень, які здатні зробити ваше весілля навіть краще, ніж ви могли собі уявити, і ці ідеї не завжди пов'язані з додатковими витратами. Весільне агентство надасть вам весь спектр послуг і вміння передбачити та уникнути можливих неприємностей в тій чи іншій ситуації.
З професійним агентством ви можете розслабитися, спокійно займаючись пошуком весільного плаття і підготовкою себе до урочистої події. Ви позбавите себе і своїх близьких від стресу і безсонних ночей напередодні торжества і зможете безперешкодно насолоджуватися святом і в повній мірі відчути всю значущість і щастя цього моменту.
Відносини на договірній основі - як гарантія виконання агентством зобов'язань і страховка від різних різночитань і недомовок.

ПОРАДИ ДЛЯ ТИХ, ХТО ОРГАНІЗОВУЄ ВЕСІЛЛЯ ЗА ДОПОМОГОЮ АГЕНТСТВА:
Агентство також слід вибирати по рекомендації - запитаєте друзів і знайомих, які одружилися недавно, знайдіть інформацію в тематичних форумах.
Пам'ятайте, професійне агентство ніколи не нав'язує стандартних рішень, а намагається знайти індивідуальний підхід до кожної пари, зробити оригінальним ваше подія. Розкажіть якомога більше про себе, про свої інтереси і очікуваннях з приводу вашого весілля - партнерам буде легше знайти ідеальне рішення спеціально для вас.
Щоб отримати повноцінні гарантії, необхідно укласти офіційний договір і прописати в ньому всі домовленості і ризики.
Не варто вносити передоплату відразу після першої зустрічі, якщо ви навіть не визначилися з місцем проведення торжества. Дочекайтеся повноцінного пропозиції і уважно вивчіть кошторис, перш ніж дати остаточну відповідь, підписувати документи і перераховувати гроші на рахунок.

Запросити артиста на весілля Рівне
Шановні пані та панове!
На підставі отриманого нами досвіду, ми створили наші правила роботи, і відповіли на актуальні питання. Прочитайте будь ласка уважно, якщо процес бронювання артистів і зірок вам ще не знайомий.
ЯК ДІЗНАТИСЯ: "СКІЛЬКИ КОШТУЄ ЗАМОВИТИ ЗІРКУ", "ЧИ ВІЛЬНИЙ АРТИСТ НА ЦІ ДАТИ" І Т.Д.?
На це питання в повному обсязі або частково, якщо ви вказали у формі замовлення недостатньо даних, ми вам відповімо після отримання від вас форми замовлення з датою, бюджетом, рівнем артистів і зірок, яких ви хочете бачити на своєму заході і т.д.
Хто здійснює роботу з райдером зірки (розміщення в готелі, транспорт, харчування і т.д) і технічним оснащенням (звук, світло, сцена і т.д)?
Ви. Так значно дешевше.
Ми пояснюємо замовнику, як це можна організувати локально на місці. Якщо бажання цього робити не має, це зробимо ми, але так буде дорожче. Зате чесно:-)
ЯКІ ВИМОГИ В ОСНОВНОМУ ПО РАЙДЕРУ У ЗІРОК?
Райдер - список вимог і бажань зірки. Райдер включає все: від кол-ва квитків на авіа до вимоги до звуку, а так же варіантів їжі, напоїв і т.д .. Універсального райдера немає, так як всі артисти і зірки, унікальні й нестандартні особистості.

ЩО ОПЛАЧУЄ ЗАМОВНИК?
Гонорар зірки. Наша комісія включена в гонорар. У кожного артиста і зірки свої вимоги по оплатах. Тому немає сенсу розписувати всі варіанти. Одне правило є - 100% оплата до виступу. Є винятки, але як правило це артисти не світового рівня.
СКІЛЬКИ КОШТУЄ РАЙДЕР АРТИСТА?
Залежить від артиста і його супроводу. Замовник повинен чітко виконати всі пункти райдера артиста, інакше він може скасувати свій виступ без повернення гонорару. Повірте нашому досвіду, якщо в райдері вказаний червоний бентлі і номер повинен бути з квітами і ванною з молоком, так і має бути. Компроміси по райдеру і бажання економити замовником, приведуть до конфлікту з менеджером зірки і анулюванням договору в односторонньому порядку.
З КИМ ВИ ПРАЦЮЄТЕ: З ПОСЕРЕДНИКАМИ АБО З АРТИСТАМИ?
Ми працюємо безпосередньо з менеджментом артиста.
Ви організовуєте публічні концерти з виступом зірок?
Ні, тільки приватні заходи. Це наша спеціалізація.
ЩО ПІДПИСУЄТЬСЯ І ЧИМ РЕГУЛЮЮТЬСЯ ВІДНОСИНИ ЗАМОВНИКА З АРТИСТОМ?
Договором.
Договору для артистів складають самі грамотні юристи. Порушення кожного з його пункту або неправильне виконання райдера (додаток до договору), може загрожувати замовнику повним поверненням сплаченого гонорару. Судова практика для зірок - це повсякденне життя і робочі моменти. У більшості випадків артисти бувають виправдані.
ЧИ ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ЦІНА НА ПРИВАТНІ ЗАХОДИ ВІД ПУБЛІЧНИХ, КОНЦЕРТНИХ?
Гонорар артистів на приватні та корпоративні заходи завжди на порядок вище концертної вартості.
Чому? Концерт, шоу - це фанати, куплені диски і скачані платно пісні. Це бізнес.
АРТИСТ, ЯКОГО Я ХОЧУ ЗАПРОСИТИ ДО СЕБЕ НА ВЕЧІРКУ, ПРИЇДЕ В БУДЬ-ЯКЕ ОБРАНЕ МНОЮ МІСЦЕ?
Основний орієнтир для вас, чим далі від європейської чи американської цивілізації, тим складніше буде процес переговорів і дорожче буде сума контракту. Одна справа запросити селебрітіз або артиста на своє весілля в Монако або Майямі, і абсолютно інша справа замовити популярного діджея приїхати кудись подалі від основних локацій, де не люблять відпочивати багаті і знамениті.

100 2019 & dsltj dtcskmys а аерозйомка аесільний альбоми андрій безпілотниками бердичів бережани біла броди бурштині бути бучач бучі в вiдево вартість велика венсілляя весилля весильна весильни весиля весіллі весілля весіль весільна весільне весільний весільних весільні весільного весільної весільну весіля весыльний весьiла вечілля взимку видео виноградів висіля від відгуки відео відеозйомка відеозйомки відеокліп відеона відеооператор відеооператори вілею віниця вінн вінниці вінниця віруючих вісілля вісільні волинський гусятин гусятинському гуцульські дві де дешевий джулинка для дрогобич дроном друзів естрадою жашкові житомир житомирі жовква з закарпаття заліщики замовити замовлення замовляй зимою зйомка зйомки зйомку зняття золочів зона зразки зьемка і івано ілінці калуш кам камери камінь камянець карпилівка картинаскільки каширську квадрокоптерами киів київ класні ковель козацький конями коштує кращі кременець кременця круті кузнецовськ купити літині луцьк луцьку львів львіваської львівська львівщині львові м має миколаєві міжгір місті місто може молодих мукачеві мукачево на надвірна найкращий недорогі недорого нересниця новоград нск обл область обухів оператор оператори пар повністю подивитися подільськ подільський подільчький послуги почаїв прайс про район районі району ратнівського рейтинг рівне рівненщині рівному робити розпис рокитнівського садовський самари самбір сарни свалява селі скільки скількі славута старокостянтинові старосамбірщини створити стрий стртй студія та тернопіль тернопільських тернополі тернополя тетиеви тячівський у ужгород украінське фастів фото фотоальбоми фотовідео фотограф фотографа фотографи фотографии фотографів фотографій фотографіі фотографії фотографувати фотозйомка фотозйомку фотосесії фотосесія фотостудії фоьосесія франківськ хмельницький хмельницького хоростків хто хуст хутір церемонії церква циганського ціле ціна ціни ця червоноград чернівці чернівцях чернігів чоловік чортків шаргород шепетівка шукаю я якої якості янець

Фотограф і відеооператор на весілля:

• відеозйомка і фотозйомка весіль, Lovestory, кліпів, свят в дитячому садку, вечірки, день народження Київ
• архітектура, інтер'єри, fashion, фотосесії
• предметна фотозйомка, зйомка реклами
• професійна фото відеозйомка корпоратива у м. Рівне, Луцьк, Львів
• фото відео зйомка на випускний.