Фото відеозйомка весілля у Рівному, Києві, Луцьку, Україні


    Відеозйомка весілля у Рівному, Києві, Луцьку, Україні ( весільне відео)

    Ось вже наближається дата яскравої події. Довкола метушня та поспіх. Як завжди, ще нічого не готово. І ви, хвилюючись, набираєте у пошуковиках фрази: «відеозйомка весілля Рівне, Київ, Луцьк», «відео весілля Рівне, Київ, Луцьк», «відеооператор на весілля у Рівне, Київ, Луцьк» (чи подібні на них).

    Ви не хочете помилитися. Вам потрібно знайти саме ту людину у Рівному, Києві, Луцьку, Україні, яка по-справжньому професійно і гідно проведе фото відеозйомку весілля чи іншої урочистості, будь то випускний бал, хрестини або корпоративна вечірка вашої компанії.

    Адже так вже влаштований цей світ, що весілля - це коротка мить, яка швидко пролітає. Та інколи так хочеться повертатися в цей щасливий день знову і знову !

    І єдиний спосіб назавжди зберегти цю мить - замовити відеозйомку, в даному випадку - послугу "відеозйомка весілля у Рівному, Києві, Луцьку, Україні" (Рівненській, Волинській, Київський області). А професіоналізм весільного відеооператора та креативність відеомонтажу будуть запорукою комфортного та приємного повернення у минуле.


весільне відео у Рівному, Києві, Луцьку, Україні
Все це, звичайно, добре, скажете ви, пробігаючи по діагоналі текст, але де конкретика, адже Рівне, Київ, Луцьк - це великі міста, і щотижня у Рівному, Києві, Луцьку проходять сотні весіль, десятки відеооператорів, весільних фотографів та студій пропонують свої послуги по фото відеозйомці весіль, чому ми повинні вибрати саме мене? Що нам тут можуть запропонувати і скільки, власне, коштує той квиток на повернення у минуле?

    Так, припиняю залицяння і переходжу до справи.

    Чому варто замовити саме мої послуги по створенню весільного фільму? По перше - помірна ціна. По друге - якість виконаної роботи, а саме фото відеозйомки та відеомонтажу. Цей момент вартує обґрунтувати докладніше.

    фото відео весілля у м. Рівне, Київ, Луцьк
    У практиці створення весільного відео і фото існує розповсюджений підхід при якому надають увагу лише монтажу прогулянки та зборів молодих. Все решта практично не обробляється і подається у "сирому вигляді" або ж з несуттєвими косметичними правками. В результаті - роздутий до 3-4 годин хронометраж весільного фільму, що неприпустимо для пересічного глядача.
Мало хто здатен витримати такий марафон без постійних перемоток на щось "цікавеньке". Динаміка фільму втрачається, дивитись таке весільне відео та фото весілля нецікаво, і відверто кажучи такий підхід - звичайна халтурка.

    В нашому випадку абсолютно весь матеріал підлягає обробці - збори, викуп, прогулянка, реєстрація, вінчання, танці, застілля, конкурси і т.п. Результат-компактний та динамічний фільм у кліповому стилі тривалістю 50-80 хв, хоча для тих хто хочу документальний весільний відеофільм роблю і 4-годинне весільне відео.
    Додатково ви отримуєте весь відзнятий матеріал на окремих дисках. Тобто на руки ви отримуєте два варіанта - змонтований весільний фільм та "сирець".


фото відеозйомка Рівне, Київ, Луцьк
    Другий момент - весільне відео та фото весілля не створюється по шаблону, в кожному випадку індивідуально підбирається музика під молодих, під ситуацію, під характер подїї.
Відповідно і стиль фото відеомонтажу індивідуальний, Ви можете бути впевненими у тому що не отримаєте фільм-клон, який мало чим відрізняється від фільмів відзнятих у Рівному, Києві, Луцьку, Україні для інших молодят...

    Також варто зазначити, що у весільному відео за додаткову плату Ви не побачите у числі перших кадрів нав'язливу рекламу типу "студія така-то, контактні телефони такі-то". Особисто в мене викликає роздратування цей момент, особливо коли реклама йде у якості заставки. Ніякого зайвого сміття не повинно бути.

    Для створення якісного весільного відео чи фото використовуються сучасні фото відеокамери Nikon, Canon, Panasonic, Sony, комплект освітлювальних приладів, досвід та креативність відеооператора на весілля весільного фотографа, творчий підхід при фото відеомонтажі. Можлива також три- чи двокамерна відеозйомка весілля у м. Рівне, Київ, Луцьк.

    І щоб завершити цей невеликий огляд пропоную ознайомитись з моїми роботами у розділі "портфоліо робіт".

    До перегляду запропоновані НЕ 1-2 хвилинні кліпи призначені для "еталонного" портфоліо, а великі шмати з типових весіль.... Фрагменти представлені у web-якості, реальна якість, звичайно, буде набагато кращою...
   


Бажаєте отримати більше інформації чи замовити відеозйомку ? Зв'яжіться зі мною Фото відеозйомка у м. Рівне, Київ, Луцьк та областях

Фотограф і відеооператор на весілля:

• відеозйомка і фотозйомка весіль, Lovestory, кліпів, свят в дитячому садку, вечірки, день народження Київ
• архітектура, інтер'єри, fashion, фотосесії
• предметна фотозйомка, зйомка реклами
• професійна фото відеозйомка корпоратива у м. Рівне, Луцьк, Львів
• фото відео зйомка на випускний.