Як підібрати аксесуари для весільної сукні.

Як підібрати аксесуари для весільної сукні. Коли мова заходить про весілля, нема жодної дівчини, котра не хотіла б вибрати для свого весілля усе найкраще. Кожна маленька деталь вашої сукні і всі весільні аксесуари будуть увіковічені для майбутніх поколінь, вони зможуть розглянути кожну деталь на ваших весільних фотографіях.

Ніхто не хоче після весілля дивитися на свої фотографії й думати: «Як шкода, що я наділа це» або «Може, мені варто було одягти щось інше». Ось чому ретельне планування і придбання аксесуарів, які ідеально поєднуються, так важливі для вашого великого дня – весілля буває раз у житті, тому не варто обмежуватися лише усім простим і непримітним, навіть якщо у вас консервативні смаки.

Ви годинами просиджуєте в Інтернеті й ходите по крамницях, вибираючи ідеальну весільну сукню, і тепер настав час доповнити її чудовими аксесуарами! Підбираючи аксесуари, які ви хочете добавити до вашого весільного вбрання, не бійтесь, що це займе надто багато часу і буде складним завданням. З найголовнішим завданням – придбанням сукні – ви вже впоралися, тепер справа за малим.

По-перше, погляньте на вашу сукню збоку. Це повністю прикрашена весільна сукня з усіма необхідними деталями? Чи вона дуже проста й елегантна?

Якщо ваша весільна сукня сама по собі пишно прикрашена, в такому разі важливо не перестаратися і не відволікати увагу надто помітними аксесуарами й прикрасами.

Намагайтеся звести кількість прикрас до мінімуму. Не вибирайте надто великі сережки, намисто і браслети. В деяких випадках буває цілком достатньо тоненького ланцюжка або нитки перлин.

Інколи надто велика кількість прикрас виглядає набагато гірше, ніж цілковита відсутність аксесуарів. Стиль, розмір і кількість прикрас і аксесуарів повністю залежать від вашої весільної сукні. Все повинно бути гармонійно, і кожна деталь має ідеально поєднуватися між собою.
Весільний фотограф Львів ціна 096-683-6287 ПП Ваня Фотограф на весілля у Львові недорого

Весільні аксесуари для нареченого.
Чоловікам у більшості випадків властиве більш зневажливе ставлення до свого зовнішнього вигляду, і це цілком нормально й відповідає їхній природі. Однак якщо пара вирішила провести весільну церемонію в класичній традиції, то й нареченому слід підійти до вибору костюма зі всією відповідальністю. Адже у цей день він повинен виглядати особливо елегантно й урочисто і в цьому відповідати своїй чарівній обраниці.

Також важливо, аби наречений не лише чудово виглядав, але й почував себе комфортно в своєму весільному костюмі. Погодьтеся, що гарно одягнутий, однак скутий у рухах наречений не зможе почуватися на всі сто відсотків. Весільні аксесуари – це ідеальний спосіб доповнити весільний образ нареченого і добавити трохи різноманіття до традиційного костюма.

Якщо ви плануєте більш офіційний стиль весілля, ви можете доповнити костюм ошатним жилетом. Можна зупинити свій вибір на костюмі-трійці, який складається з піджака, жилета і штанів приглушених тонів, наприклад, сірого, кремового або білого. А жилет контрастного кольору чудово доповнить однотонний офіційний костюм.

Якщо ви надаєте перевагу більш сучасному стилю і, можливо, менш офіційному, ви можете вибрати костюм-двійку. До нього можна підібрати надзвичайно гарний жилет, який зробить ваш образ більш цілісним і завершеним. Зараз вашій увазі представлено дуже багато жилетів різного крою і кольору. Правильно підібраний жилет стане родзинкою вашої весільної одежі.

Жилет справді може добавити вашому образу індивідуальності, однак будьте обережні, вибираючи його, аби він надто не контрастував з костюмом. Якщо ви сумніваєтесь, то попросіть когось із близьких допомогти вам вибрати жилет.

Краватки.

Краватки є традиційним доповненням до костюма, особливо якщо ви вибрали сорочку з відкладним коміром. Гарна краватка зробить увесь костюм урочистим і святковим.

Краватка може доповнити як традиційний, так і неформальний костюм. Все залежить від того, яку краватку ви підберете. Вона може бути будь-якого кольору і форми. Єдина вимога – це проста сорочка з відкладним коміром. Більшість наречених доволі рідко носять краватки у повсякденному житті і почувають себе в них, м’яко кажучи, некомфортно. Не зневажайте цей весільний атрибут. Просто постарайтесь підібрати таку краватку, яка вам сподобається за стилем і буде вам спричинювати мінімальний дискомфорт.

Вибираючи краватку, ви можете переглянути величезну кількість різноманітних варіантів. Дуже багато залежить від тканини, з якої виготовлено краватку. Зараз усе більше наречених вибирають краватки з шовку. Залежно від кольору і крою вашого костюма, ви можете підібрати однотонну або кольорову краватку, довгу чи коротку. Дуже популярні зараз краватки з дрібним квітковим малюнком.

Костюм для нареченого – а чи простіше йому, ніж дівчині?
Коли йдеться про вибір сукні для нареченої, одразу виникає асоціація з купою витраченого часу, довгим та нелегким вибором, а також відчуттям шаленої важливості. З костюмом нареченого все виглядає дещо прозаїчніше. «Всі костюми однакові, треба лише колір підібрати та приміряти» − вважає бльшість дівчат. Більшість цієї більшості зазвичай дуже нескоро дізнається, наскільки важко буває обрати костюм для такої важливої страви, як вступ до нового, щасливого, сімейного життя.
Отож, почнемо з головного, з власне костюму. Найчастіше на весілля надягають костюми-«трійки»: піджак, штани та жилет. Але можливі варіанти!

Існують так звані костюми-візитки(англ. morning coat). Їх надягали англійські денді для ранкових візитів. Від їхнього призначення й пішла назва − morning coat. Візитка являє собою різновид сюртука зі звуженими донизу від талії бортами, утворюючими спереду виріз у формі конуса. Носять візитку з сорочкою з коміром-метеликом та класичним жилетом.

Конкретно зараз є дуже актуальним сюртук (франц. surtout). В класичному варіанті це – піджак з довгими полами. На весіллях зазвичай надають перевагу сюртукам довжиною до середини стегна, з англійським коміром та високою застібкою на чотирьох гудзиках.

Клубний піджак, більш відомий як смокінг (англ. smoking-jacket), зазвичай надягали англійські джентельмени на зустрічі з діловими партнерами чи друзями. Традиційний смокінг має бути чорного кольору, відкритий на грудях, з довгими лацканами, обшитими якісним шовком, теж чорним. Носять смокінг з чорними брюками, обов’язково з лампасами з того ж шовку, що на лацканах, сорочкою з коміром-метеликом та краваткою-метеликом. Під смокінг обов’язкого потрібно надягати жилет.

До речі, про жилет!

Він не є обов’язковим атрибутом весільного вбрання нареченого. Скоріше, бажаним, адже, що не кажіть, а наречений у жилеті виглядає вкрай елегантно.

Найвищим шиком вважається жилет, пошитий з натурального шовку, а вибір, насправді, не такий широкий, тому що існує всього два його різновиди.

Відкритий жилет (англ. backness) має глибокий виріз та звужені до шиї лацкани, які утворюють петлю на шиї (не читати хлопцям, які ще не планують одружуватися!!!) Свою назву ця модель отримала тому, що спина в ній буде майже відкритою.

Закритий жилет (англ. fullback) – це модель з закритою спиною. Тканина на спині зазвичай є однотонною та більш тонкою, аніж спереду. Також ззаду може бути (але не обов’язково) ремінець-утяжка.

А от без чого не можна уявити нареченого, так це, звичайно ж, без краватки! Навіть ті, хто її не те, що не носить, а взагалі не вміє її правильно зав’язувати, одягають даний аксесуар в день весілля! Поговоримо й про них...

Краватка має контрастувати з костюмом, але гармоніювати і з ним, і з сорочкою. Також краватка має бути в одній кольоровій гаммі з костюмом, але при цьому відтіняти його. Думаєте, важко? Зовсім ні!

Завжди в моді класичні краватки та «метелики». Останні прийнято носити з фраками та смокінгами. Першу ж – з усим останнім.

Також великі популярність останнім часом завойовують нашийні хустки. Вони виглядають вкрай мило та елегантно.

Звичайно, не можна забути про таку дрібничку, як хустинка для нагрудної кишені. Її колір має гармоніювати з кольором краватки, але не повторювати його. Поза всякою конкуренцією – біла шовкова хустинка, вона виглядатиме вишукано та по-святковому!

Такі дрібнички, як зажими, запонки та годинник, мають виглядати не наляпано, а так, як і належить деталям – просто доповнювати образ. Тому до їх вибору потрібно підійти вкрай зважено.

Ми невипадково залишили взутя наостанок. Воно має гармоніювати з усим, про що ми говорили вище. До суворого класичного костюму підійде шкіряне взуття, а до смокінга чи фрака варто підібрати лакові черевики. Також потрібно трохи розносити взуття перед весіллям, оскільки Ви проведете в ньому цілий день, з самого ранку і до пізньої ночі, а, отже, Вам має бути вкрайн комфортно.

Бачите, як усе складно та водночас просто? Наречені обоє витрачають купу часу та зусилль на свої образи, але тут все цілком зрівноважено: у неї – сукня, фата, черевички та прикраси; у нього – костюм, краватка, хустинка та запонки! А разом – щасливе подружжя!

Обручка - один з найдавніших символів сімейних вуз.

Почнемо з печерних часів. В ці часи мисливці зв'язували своїх наречених. Зв'язували руки і ноги. Звичайно жінки чинили опір, коли опір припинявся, їх розв'язували, але залишали на пальцеві одну маленьку мотузочку, щоб всі бачили, що жінки належить конкретному чоловікові.

В Стародавній Греції та Єгипті до жінок ставились вже краще. Їх не зв'язували, а дарували колечко. Ці кільця були простенькими, ввони виготовлялися з заліза чи очерету.

В Стародавньому Римі кільце дарували вже не нареченій, а її батькам в якості застави. А у євреїв наречена довгий час отримувала монетку від нареченого. На Близькому Сході руки молодят зв"язували золотою стрічкою, ніби підтверджували поєднання двох душ.

В Середньовічній Англії молодята були найвинахідливішими і найоригінальнішими. Вони дарували кільця, для яких розробили однаковий дизайн. Кільця були такого вигляду: дві переплетені руки, два серця, а над ними корона. Корона символізували вічний зв"язок між жінкою і чоловіком.

У 890 році Микола I, римський папа, офіційно проголосив обручку - символ таїнства християнського вінчання. Також сказав, що обручка повинна бути обов"язково золотою. Так церква змогла заробити більше грошей, оскідьки вони продавалися прямо в церкві.
колечка
Зазвичай, обручальні кільця носять на безіменному пальцеві, оскільки вважали, що на цьому пальцеві знаходиться "вена кохання", яка йде прямо до серця. Однак євреї надівають кільце на вказівний палець. Але і в Стародавній Русі так робили.

Але найголовніше питання, яке цікавить, напевно, всіх: На якій руці носити кільце? На правій чи лівій? Православні, всі вихідці з СРСР, індуси і євреї одівають на праву руку. Ті, хто сповідують католицьку віру, носять обручку на лівій руці. Але це не стосується іспанців і німців. Вони носять кільце на правій руці. Якщо ж людина розлучається чи стає вдівцем, то кільце переносять на протилежну руку. Знання традицій, допоможе уникнути конфліктів з іноземцями.

Поради нареченій щодо образу і стиліста

1.Стіліста вибирайте по роботах , а не гучній імені. Підходьте до пошуку стиліста заздалегідь. Повірте , ви нажаль не одні виходите в цей день заміж. Може так статися , що стиліст , чиї роботи вам подобаються , буде вже зайнятий.2 . Проводити репетицію чи ні ...? Вибір за нареченою , але ви повинні знати , що майстер з високим професійним рівнем і великою зайнятістю буде робити це за окрему плату. Неможливо отримати уявлення про вашому весільному образі , просто недбало подколи кілька пасом або нафарбувати очі. Якщо Ви хочете бачити , як Ви будете виглядати в день весілля , все це потрібно робити в такому ж повному обсязі , як і на саме торжество . А це час і витрата матеріалів!Ще один варіант - зробити зачіску , макіяж на свято (весілля друзів , випускний , love story ... )3 . Прикраси для нареченої , весільна зачіска:- Якщо ви хочете , що б діадема розташовувалася «стоячи» на зачісці , то вибирайте діадему з коротким обідком ( кріпленням ) , для більш « пологого » розташування варто придбати діадему з довгим обідком.- Квіти для нареченої: квіти в букеті і в зачісці повинні дублюватися хоча б за кольором , розмір не обов'язковий. Обов'язково просіть флористів призвести спеціалізовану обробку квітів для зачісок , навіть якщо за запевненням флористів цим квітам обробка не потрібна. Це збереже свіжий вигляд , продовжить життя квітам на довгий час і зробить велику зручність у роботі .- Підбирайте шпильки з прикрасами за кольором вашого волосся.4 . фата :- Легкість . Якого б фата була розміру , перш за все вона повинна бути легкою. Якщо ви хочете прикрашену , блискучу фату , прикрас повинно бути або по мінімуму або він мають бути полегшеними . Що б фата залишалася легкою.- Гребінець у фаті , повинен бути легко прикріплений , т.к. він використовується тільки для зручності примірки , в зачіску він не вставляється. Я його видаляю .5 . У день весілля обличчя і волосся мають бути чистими. Косметолога краще відвідати за 1,5 тижні до весілля , що б уникнути непередбачених реакцій шкіри на процедури. Корекція , фарбування брів і вій не пізніше як за 3-2 дні до весілля . Якщо ніколи не робили нарощування вій і не знаєте реакцію організму , вкрай не раджу проводити експерименти перед весіллям.6 . Фарбування волосся можливе протягом тижні до весілля . Але обов'язково стежте , що б майстер видалив залишки фарби з шкіри по окантовці на лобі , шиї і скронь.7 . Солярій . Використовуйте в міру. Він дуже сушить шкіру.
1. Стиліста вибирайте по його роботах, а не гучному імені. Підходьте до пошуку стиліста заздалегідь. Повірте, ви не одні виходите в цей день заміж. Може так статися, що стиліст, чиї роботи вам подобаються, буде вже зайнятий.

2. Чи робити пробну зачіску і макіяж ...? Вибір за нареченою, але ви повинні знати, що майстер з високим професійним рівнем і великою зайнятістю буде робити це за окрему плату. Неможливо отримати уявлення про ваш весільний образ, просто недбало подколовши кілька пасм волосся або нафарбувавши очі. Якщо Ви хочете бачити, як Ви будете виглядати в день весілля, все це потрібно робити в такому ж повному обсязі, як і на саме свято. А це час і витрата матеріалів!

Ще один варіант - зробити зачіску, макіяж на свято (весілля друзів, випускний, love story ... )

3 . Прикраси для нареченої, весільна зачіска:

- Якщо ви хочете, що б діадема розташовувалася «стоячи» на зачісці, то вибирайте діадему з коротким обідком (кріпленням), для більш «пологого» розташування варто придбати діадему з довгим обідком.

- Квіти для нареченої: квіти в букеті і в зачісці повинні дублюватися хоча б за кольором, розмір не обов'язковий. Обов'язково просіть флористів провести спеціалізовану обробку квітів для зачісок, навіть якщо за запевненням флористів цим квітам обробка не потрібна. Це збереже свіжий вигляд, продовжить життя квітам на довгий час і зробить велику зручність у роботі.

- Підбирайте шпильки з прикрасами за кольором вашого волосся.

4 . Фата:

- Легкість. Якого б фата не була розміру, перш за все вона повинна бути легкою. Якщо ви хочете прикрашену, блискучу фату, то прикрас повинно бути або по мінімуму або вони мають бути полегшеними, щоб фата залишалася легкою.

- Гребінець у фаті, повинен бути легко прикріплений, так як він використовується тільки для зручності примірки, в зачіску він не вставляється.

5. У день весілля обличчя і волосся мають бути чистими. Косметолога краще відвідати за 1,5 тижні до весілля, щоб уникнути непередбачених реакцій шкіри на процедури. Корекція, фарбування брів і вій не пізніше як за 3-2 дні до весілля. Якщо ніколи не робили нарощування вій і не знаєте реакцію організму, вкрай не радимо проводити експерименти перед весіллям.

6 . Фарбування волосся можливе протягом тижня до весілля. Але обов'язково стежте, щоб майстер видалив залишки фарби з шкіри по краю на лобі, шиї і скронях.

7 . Солярій . Використовуйте в міру. Він дуже сушить шкіру.

Весільні прикраси для нареченої
Кожна наречена мріє виглядати на своєму весіллі най-най - розкішнішою, ніжнішою, чудовішою! Тому так важливо заздалегідь продумати весільний образ буквально до дрібниць. І важливо не просто купити гарне плаття, але і підібрати до нього відповідні весільні прикраси, що гармоніюють з усіма елементами весільного образу.
Портал rivnevideo.com пропонує вам топ-8 варіантів весільних прикрас, які доповнять весільний образ нареченої. Що з них вибрати, вирішувати тільки вам!
Кольє
Розкішний і величний атрибут найвідоміших жінок у світі - кольє. За допомогою цієї ефектної прикраси наречена зробить свій образ божественним і аристократичним. Однак тут дуже важливо не переборщити. Кольє - самодостатній аксесуар, який притягує погляди, тому не варто поєднувати його з іншими яскравими або масивними аксесуарами. До нього підійдуть невеликі сережки та / або тоненький браслет. Інакше образ вийде занадто перевантаженим.
Сережки
Сережки дозволять зробити акцент на обличчі нареченої, додавши йому трохи природного блиску. Якщо сережки не йдуть в комплекті, то вибирати їх варто, спираючись на дизайн інших прикрас. Якщо на шию ви надягнете тоненький ланцюжок, то зробити ваш образ більш яскравим і стильним допоможуть золоті або позолочені сережки з незвичайним дизайном. Якщо ж для себе ви вибрали масивне кольє, то віддати перевагу краще невеликим сережкам з простим дизайном.
Браслет
Браслет - улюблений аксесуар модниць у всьому світі, так чому б не прикрасити ним свою ручку на весільному торжестві. Однак і тут є ряд нюансів. По-перше, вибирати його варто відповідно дизайну інших прикрас. По-друге, використовувати браслет у весільному образі можна тільки, якщо ви не вирішите надіти на весілля рукавички. По-третє, браслет буде виглядати гармонійно і стильно тільки у випадку сукні на бретельках або з короткими рукавами.
Ланцюжок
Такий ніжний і стильний аксесуар як ланцюжок прикрасить образ будь-якої нареченої. Тим більше, що варіантів ланцюжків існує величезна кількість - відрізняються вони плетінням, довжиною, товщиною та ін. Кожна наречена знайде щось особливе, яке ідеально підходить до її стилю.
Створити гармонійний тандем можна за допомогою ланцюжка і кулона, який символізує вашу любов або індивідуальність вашої пари.
Намисто з перлів
Ніжне прикраса, яка ніколи не вийде з моди - це намисто з перлів. Воно доповнить весільний образ нотками жіночності і чуттєвості! Притому зараз модно вдягати намисто «навпаки», прикрашаючи відкриту спинку нареченої.
Буси
Намисто зазвичай вибирають сміливі наречені для створення яскравого і оригінального весільного образу. Ніжне намисто впишеться майже в будь-який образ нареченої. Яскраве намисто варто вибирати в тому випадку, якщо ви вирішили організувати тематичне весілля або у вашому образі вже є інші яскраві елементи, які будуть ефектно гармоніювати з намистом.
Брошки
Знову брошки входять в моду! Так чому б не скористатися цїєю чудовою прикрасою, доповнивши свій образ нотками аристократичності і ніжності. Брошками прикрашають плаття і підв'язку нареченої, роблять з них букети, заколюють на ніжку букета і ін.
Прикраси для волосся
Всілякі діадеми, заколки, тіари, обручі та ін. Гармонійно підібрані аксесуари для волосся підкреслять красу весільної зачіски і допоможуть створити гармонійний весільний образ. А принцип вибору тут вельми простий: якщо ваша зачіска досить проста, то в якості прикраси для неї можна вибрати ефектну діадему, яскраву заколку і інший аксесуар з найбільш незвичайним дизайном. Якщо ж ваша весільна зачіска сама по собі ефектна, то не варто перевантажувати її зайвими елементами. Невеликих заколочок або тонкого обруча буде цілком достатньо.
Портал rivnevideo.com впевнений, що гармонійно підібрані весільні прикраси дозволять створити розкішний і чудовий весільний образ, підкреслити блиск закоханих очей і чарівність щасливої усмішки нареченої!

Фотограф і відеооператор на весілля:

• відеозйомка і фотозйомка весіль, Lovestory, кліпів, свят в дитячому садку, вечірки, день народження Київ
• архітектура, інтер'єри, fashion, фотосесії
• предметна фотозйомка, зйомка реклами
• професійна фото відеозйомка корпоратива у м. Рівне, Луцьк, Львів
• фото відео зйомка на випускний.