Відеозйомка хрестин

Для проведення відеозйомки хрещення потрібно отримати благословіння священника. Зйомка хрестин йде від початку до кінця, у відведених для цього місцях.

Тривалість хрестин 30-50 хвилин.

Слово «хрещення» (по-грецьки «ваптісіс») означає «занурення». У купелі Хрещення людина отримує від води і Святого Духа нове народження, в якому відпускаються йому всі гріхи, які він вчинив до здійснення над ним Таїнства.

За традицією Церкви, немовля слід хрестити на сороковий день життя. За традицією хресних буває двоє - жінка і чоловік, і навіть дві пари хрещених батьків, але обов'язковий лише один. Для хлопчика - чоловік, для дівчинки - жінка. Батьки не можуть бути хрещеними своєї дитини, чоловік і дружина - хресними однієї дитини.

Церква дозволяє хреститися в будь-якому віці, проте краще всього на 40-й день, з "практичних" міркувань. По-перше, півторамісячна дитина вже "доросла" до першої "подорожі" з дому, її легше тримати. Так що пошкодуйте хресних, адже таїнство за Статутом триває 1-1.5 години. По-друге, в такому віці дітки ще не бояться чужих і ведуть себе набагато спокійніше. По-третє, не раніше ніж на сороковий день після пологів дозволяється входити до церкви мамам, над якими священиком повинна бути прочитана "очисна молитва".

Фотограф і відеооператор на весілля:

• відеозйомка і фотозйомка весіль, Lovestory, кліпів, свят в дитячому садку, вечірки, день народження Київ
• архітектура, інтер'єри, fashion, фотосесії
• предметна фотозйомка, зйомка реклами
• професійна фото відеозйомка корпоратива у м. Рівне, Луцьк, Львів
• фото відео зйомка на випускний.