Чого слід уникати під час весільної церемонії.

Кожна пара планує своє весілля по-своєму. Завжди, коли ви чуєте, як молоді люди розмовляють про те, де відбудеться їхня весільна вечірка, вони зазвичай згадують пляжі, ресторани, готельні бенкетні зали і навіть сади. Нечасто можна почути, аби хтось вибрав для святкування місце з басейном.

Причина, мабуть, у тому, що на багатьох весіллях завжди присутні такі гості, котрим за певних умов доволі складно втримати себе в руках і поводитися пристойно. Звичайно, дуже смішно спостерігати за далекими родичами із села, які несподівано вирішили на очах у враженої публіки виконати надто жвавий танок, але інколи вони дозволяють собі просто незрозумілі дії... Мабуть, такі гості роблять ваше весілля дуже пам’ятним! Кульмінацією, однак, стає номер, коли хтось усе-таки падає в басейн, і це вже не так смішно, як страшно. Такі витівки частенько не приводять ні до чого доброго.

Тому є кілька основних нюансів, яких потрібно уникати під час планування весілля, аби усе відбулося добре і вам потім не довелося шкодувати про те, що ви щось недогледіли.

Можливо, наступне застереження і здасться вам надто незвичним, однак воно не таке вже й безглузде. Вибираючи приміщення, в якому ви хочете святкувати своє весілля, зверніть увагу на товщину стін. Яскраві прикраси і кольори можуть мати дуже гарний вигляд, але якщо стіни завтовшки з тонкий папір, а по сусідству за цими стінами якраз відбувається галаслива вечірка, то ваша урочиста частина вечора, вірогідно, просто потоне в шумі. А якщо вибране вами місце ще й є популярним вибором серед молоді і в ньому є кілька банкетних залів, то ви можете опинитися просто-таки в епіцентрі гармидеру. Тому завжди краще вибирати місце, в якому звукоізоляція і акустика ідеально підходять для проведення весілля.

Намагайтеся не замовляти для весільної вечері страви, які лише виглядають гарно, але не можуть похвалитися ідеальними смаковими якостями. Більшість «ідеальних страв» потребують багато часу на приготування, і тому в ресторані витрачають час на те, аби прикрасити страву, а не на те, щоб зробити її смачною. За свої гроші варто отримати максимум. Краще замовити більше страв, ніж упродовж усієї весільної вечері займатися дегустацією несмачної вати.

Фотограф і відеооператор на весілля:

• відеозйомка і фотозйомка весіль, Lovestory, кліпів, свят в дитячому садку, вечірки, день народження Київ
• архітектура, інтер'єри, fashion, фотосесії
• предметна фотозйомка, зйомка реклами
• професійна фото відеозйомка корпоратива у м. Рівне, Луцьк, Львів
• фото відео зйомка на випускний.